Afgelopen zaterdag 27 januari heeft CBV Binnenland Heren 1 thuis met 67-56 gewonnen van Utrecht Bulls Heren 1.
Dit is de tweede thuisoverwinning op rij voor de Barendrechtse heren, die goed uit de winterstop zijn gekomen.

Tijdens de heenwedstrijd in de sporthal de Galgenwaard in Utrecht beleefden CBV Binnenland nog een moeilijke avond, toen de Utrechters met 82-70 wonnen. Deze avond waren de rollen echter omgedraaid. De thuisploeg kwam direct op voorsprong en heeft die nooit meer achtergestaan. Waar in het begin van het seizoen de verdediging niet altijd op orde was, stond deze afgelopen zaterdag een stuk beter. Mede door de vele verdedigende rebounds (34 totaal) hadden de Utrechters het lastiger met scoren. Daarnaast scoorden zowel Daan van de Pol, Jurian de Pater en Sjoerd van Vilsteren dubbele cijfers. Dit was genoeg om de wedstrijd te winnen.

Aankomende zaterdag moet Binnenland Heren 1 in Rosmalen tegen The Black Eagles Heren 1. Beide teams staan na 12 wedstrijden op 16 punten, dus het beloofd een spannende wedstrijd te gaan worden. Binnenland moet het die wedstrijd en de rest van het seizoen het zonder Bas den Hoedt doen, die na de wedstrijd nog kort uitgezwaaid werd. Desalniettemin zullen de Barendrechters alles op alles zetten om hun winreeks uit te breiden naar 3 wedstrijden.