Een basketbalwedstrijd kan slechts gespeeld worden als er scheidsrechters en ook een deskundige jurytafel aanwezig is. Iedereen die speelt in U14 of in een oudere leeftijdscategorie dient een taak aan de jurytafel te kunnen uitvoeren. Je zal regelmatig worden aangeschreven voor een dergelijke taak.

Ouders van de U10, U12, U14 en U16 jeugd zullen bij het team van hun kind een jurytaak dienen te doen, net zoals gevraagd zal worden om de teamtenues te wassen en een rijbeurt voor uitwedstrijden. Dit alles uiteraard per toerbeurt.

Om goed voorbereid te zijn op de start van het komende seizoen, wordt er door Cees en Evert-Jan wederom een aantal tablet/tafel/jury cursussen verzorgd op maandag 11 en woensdag 13 september.

De cursus start om 19:00 uur, duurt ongeveer anderhalf uur en wordt gehouden in de onze kantine de Tipp Inn

Om inzicht te krijgen in de opkomst vragen we je om je aan te melden via wedstrijdsecretaris@cbvbinnenland.nl geef duidelijk aan welke avond je wilt deelnemen.

TC Binnenland