Ons vs-2 staat in de halve finale om het promotiedivisiekampioenschap van Nederland đŸ”Ĩ

De halve finale is een uit- en een thuiswedstrijd tegen de nummer drie van de competitie, B.V. Hoofddorp, wat gecoacht wordt door oud-Binnenlander Krista van Alten. In de competitie was het spannend; beide ploegen wonnen ÊÊn wedstrijd van elkaar. Hoofddorp was het grootste gedeelte van het seizoen de nummer 2 van de competitie, waar Binnenland, in middels onder leiding van Joost van Rangelrooy en Roy Dorleijn, de derde plek bezette. Binnenland vestigde zich vlak voor het einde van de competitie toch nog als tweede en mocht daarom de volgorde bepalen van de wedstrijden. De uitwedstrijd zal eerst gespeeld worden op 29 april om 18.00 uur in Hoofddorp. De thuiswedstrijd vindt plaats op 6 mei om 16.30 in onze eigen sporthal De Driesprong. Het onderling resultaat is doorslaggevend voor wie straks mag strijden om te titel. Bij beide wedstrijden is publiek natuurlijk meer dan gewenst en de dames nodigen jullie dan ook van harte uit om te komen aanmoedigen met toeters, bellen en wat je zelf nog maar kan bedenken om herrie mee te maken! Helpen jullie de dames naar de finale in Zwolle op 13 mei? 💙

🗓ī¸29/4, 18:00, SKHW, Hoofddorp

🗓ī¸6/5, 16:30, De Driesprong, Barendrecht