De inschrijvingen voor het kamp zijn op dit moment in volle gang. De inschrijvingen gaan inmiddels bij alle leeftijden goed en we zitten op dit moment op ruim 75% van het aantal beschikbare plaatsen. 

Het kamp zal exclusief voor jeugd leden van CBV Binnenland zijn, en we gaan ervan uit dat we hiermee het seizoen op een hele leuke manier kunnen afsluiten en toe kunnen werken naar het nieuwe seizoen. 

De afgelopen tijd hebben we vragen gekregen over wat er te verwachten valt. We gaan natuurlijk niet alles prijs geven, want er zijn ook nog veel dingen een verrassing. Wel kunnen we vertellen dat we gaan basketballen in een sporthal in de buurt van het kamphuis. Het is tijdens het weekend niet alleen maar basketbal, want we hebben ook nog andere dingen er omheen gepland. Buiten activiteiten zal er ook nog genoeg tijd zijn om gewoon met elkaar te chillen.  

We verblijven het hele weekend in een grote groepsaccommodatie, aan de rand van de bossen waar ook genoeg te doen is. Op dit moment zijn we als organisatie druk bezig met de uiteindelijke invulling van het weekend dus daarover later meer. 

Zoals via de instagram pagina al aangegeven zal de leiding bestaan uit verschillende spelers, speelsters en coaches vanuit de club. De 11 die er op het kamp aanwezig zullen zijn zijn als volgt:

–           Linda Appers (Oud- speelster Dames 1, Assistent coach Startportaal Binnenland Dames 1 en Trainer bij de Blue kids)

–           Anis Berber (Hoofdcoach X12-1 en fundamental trainer)

–           Joris Visser (Speler Heren 1 + Assistent Jongens Onder 18-1)

–           Beyza Okayben (Speelster Dames 1 en trainer instroom groep X12)

–           Roy Dorleijn (Hoofdcoach Jongens Onder 18-1)

–           Eva van Oosten (Speelster Dames 1, Trainer Meisjes Onder 14-1)

–           Jasper van den Adel (Oud- speler Heren 1, lid van de technische commissie)

–           Florianne Boekenstijn (Speelster Dames 1)

–           Daan van de Pol (Speler Heren 1 + Assistent Jongens Onder 18-1)

–           Bell van den Bosch (Speelster Dames 1 en fundamental trainer)

–           Yannick Storm (Trainer X14-1 + Fundamental trainer)

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, schroom niet om iemand van de bovengenoemde aan te spreken of contact ons via de instagram pagina van het Blue wave Camp of via het e-mail adres: Camp@cbvbinnenland.nl 

We gaan ervan uit dat het een onvergetelijk kamp gaat worden wat je niet kan missen!

Schrijf je dus snel in, je hebt nog maar tot 1 Mei 2023.

Tot snel!

FORMULIER