Wil jij het seizoen afsluiten met een te gek basketbalkamp? Wij organiseren het BLUE WAVE CAMP voor alle spelende leden van 10 tot en met 18 jaar! Kom samen met je team en de rest van de vereniging het basketbalseizoen op de beste manier afsluiten. Een weekend vol gezelligheid, gekkigheid en plezier. Dit mag je niet missen! 

Wanneer
Vrijdag 9 juni – zondag 11 juni
Op vrijdag 9 juni zullen we aan het einde van de middag iedereen ontvangen op de locatie. Op zondag 11 juni zal aan het einde van de middag het Blue Wave Camp ten einde zijn.

Waar
Een groepsaccommodatie op de Vrachelse heide in Oosterhout, met een sporthal op loopafstand. Genoeg te doen en te beleven!

Kosten en betaling
De kosten van het Blue Wave Camp zal € 125,- bedragen. Over te maken naar rekeningnummer       NL 51 RABO 0147 3216 70, met ter referentie de volledige naam van de deelnemer+camp, ter naamstelling van Topsport Basketbal Binnenland.

Aanmelden
Heb jij net zo veel zin in het Blue Wave Camp als wij? Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in!

Het aanmelden kan via het volgende ‘aanmeldformulier.
Het aanmelden kan tot 1 mei 2023. Hou daarnaast onze Instagram, bluewave_camp, in de gaten voor alle interessante informatie over het kamp.