Aankomende donderdag om 20:45 speelt Startportaal Binnenland een competitie wedstrijd tegen Lekdetec.nl Bemmel. Deze wedstrijd stond eigenlijk op 15 december gepland, maar de dag erna neemt Startportaal deel aan de final four. Vandaar dat in overleg met Bemmel de wedstrijd naar 1 december is verplaatst.

Die final four zal trouwens in Katwijk gespeeld worden waarbij Startportaal om 19:00 tegen Grasshoppers speelt.

Bemmel zal overigens goede herinneringen hebben aan de ontmoeting met Binnenland eerder dit jaar. De ploeg kreeg in Bemmel te maken met een scherpe thuisploeg die de winst pakte met 79-66. Een teleurstellend verlies toen.

Daarna speelde Binnenland een paar wisselvallige games waarbij verloren werd van Landsmeer, maar gewonnen van Katwijk. De laatste twee games wonnen de blauwen (BAL thuis en Jolly uit). Voor de thuisploeg is het zaak om de streak voort te zetten.

Komende donderdag zal er geen entree gevraagd worden. Een ieder kan dus gratis komen kijken!

Tot donderdag!