Om ons team elke keer weer mooi in beeld te brengen zijn we op zoek naar versterking. Die versterking zoeken we op meerder posities:


๐˜Š๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ, ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜จ๐˜ถ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ!

De afgelopen seizoenen zijn Michel en Leo de commentatoren geweest bij onze wedstrijden. Ben jij net als een guard communicatief sterk en heb jij een beetje kijk op het spelletje dan is dit misschien wel iets voor jou! We proberen een groepje commentatoren te creรซren zodat je jezelf in kan plannen wanneer jij aanwezig bent als commentator.


๐˜๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ง, ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜จ๐˜ถ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ!

Als shootingguard moet je raakschieten, dat is als fotograaf niet anders. Om ons team goed te presenteren zijn we op zoek naar iemand die zijn creativiteit in fotoโ€™s kwijt kan en wil. Beschikbaarheid kan in overleg, waarbij enige continuรฏteit (bijvoorbeeld de thuiswedstrijden) erg wenselijk is. Laat dat echter geen drempel zijn want een shooting guard schiet ook moeilijke en onmogelijke ballen raak.


๐˜๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ง, ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ด๐˜ฎ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ!

Heel stiekem zijn we op zoek naar iemand die het tof vindt om korte samenvattingen van onze games te maken. Een soort small forward, iemand die creatief is met zijn drive en zowel van ver als dichtbij kan finishen. Beschikbaarheid is natuurlijk in overleg, maar creatieve mensen met een drive moeten zich zeker melden!

๐˜Š๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ!

We zijn op zoek naar mensen die tijdens de wedstrijden onze cameraโ€™s willen bedienen. We proberen hier een groepje mensen voor te creรซren zodat we kunnen afwisselen in aanwezigheid. In de WBL maken we, durven wij wel even te zeggen, een van de betere streams en dat begint allemaal bij de cameramensen!

Contact ons via mail m.appers@cbvbinnenland.nl