Op vrijdag 25 maart speelt ons dames 1 team in Katwijk de halve finale tegen het thuisteam Sportiff Company Grasshoppers. Er zullen dus veel geel-zwarten in de zaal zitten… Daar moeten wij iets aan doen! Kortom het zou heel tof zijn als we met zoveel mogelijk supporters met een blauw shirt richting Katwijk kunnen gaan.

Daarom heeft Startportaal (kijk ook eens op www.startportaal.nl) de bus gesponsord voor onze supporters! Normaal gaan de dames met de bus, maar nu kan jij dus als supporter in die bus mee naar Katwijk. Daarnaast heeft ook de Club van 100 en het bestuur van zowel de vereniging als de topsport een donatie gedaan om ook de entree geheel te dekken.

Aanmelden via m.appers@cbvbinnenland.nl

Kosten?

  • GEEN! Vol = vol! (max 40!)
  • Daarna een wachtlijst.

Vertrek

  • Verzamelen: 17:00 op de grote parkeerplaats bij de BOONS
  • Vertrek: 17:10 (bij de bushalte bij de BOONS)
  • Vertrek na de game: 20 min. na de game