Wederom een wedstrijd tegen Den Helder zonder publiek. Wat een domper voor onze fans en sponsoren. We balen er enorm van en hebben nog geprobeerd, om in navolging van de heren eredivisie de (komende) games uit te stellen. Er waren teveel clubs tegen en door de korte termijn gaat deze game dus “gewoon” door.


De Suns hebben dit jaar weer een ontzettend sterke selectie. De kampioen van vorig jaar trok Janis Ndiba aan, een inside topper. Daarnaast bleef het overgrote deel van de Helderse selectie en staat de ploeg van Mario Bennes gewoon weer bovenaan.
Voor Joost van Rangelrooy en Remy de Wit een wedstrijd om te zien waar hun ploeg staat. Aan Barendrechtse kant zal men willen laten zien waar ze toe in staat zijn. We hopen dan ook op een spannende wedstrijd.


Aangezien we geen supporters binnen mogen hebben, gaan we het weer doen met onze stream! Dus we zien jullie graag daar 🙂