De gemeente verraste ons deze week met de mededeling dat van 11 tot en met 22 oktober de hal geheel gesloten is om de warmte-klimaatinstallatie te vervangen. Hiertoe dienen in het plafond van de hal installaties te worden vervangen. Deze werkzaamheden zullen twee werkweken in beslag nemen. Hierdoor vervallen ALLE trainingen en wedstrijden van 11 tot en met 22 oktober in De Driesprong.

WEL is er vervangende zaalruimte gevonden voor de trainingen in de week van 11 tm 15 oktober. De meeste trainingen vinden plaats in sporthal de Bongerd. De trainingen van de dinsdag, woensdag en donderdag zullen op de zelfde tijdstippen plaatsvinden als in De Driesprong, aan deze trainingen verandert dus behalve de sporthal helemaal niets. De trainingsweek van 18 tm 21 oktober zal ivm herfstvakantie iets anders er uit gaan zien, omdat diverse teams dan niet trainen., maar dat overzicht komt komende week.

Op de maandag kan slechts beperkt gebruik worden gemaakt van De Bongerd, de trainingen voor M18-1, V18-1, MSE 1 en VSE 1 zullen plaatsvinden in sporthal de Wissel in Ridderkerk. Voor het volledig schema zie het trainingsprogramma >>>>>.

Wel wordt verzocht dat alle trainingsgroepen zelf hun ballen meenemen!

De wedstrijden van 16 oktober, V16-1, V14-1, VSE 1 en MSE 1 zullen plaatsvinden in sporthal De Develhal in Zwijndrecht op de tijd waarop deze staan gepland.

De wedstrijd van V20-1 staat vooralsnog gepland op 22-10 in de Driesprong, maar mochten de werkzaamheden uitlopen dan wordt deze wedstrijd ook gespeeld in De Develhal.

Sporthal de Bongerd
Dierensteinweg 6, 2991 XJ Barendrecht
Sporthal de Wissel
Kastanjelaan 40, 2982 CM Ridderkerk
Sporthal De Develhal
Parklaan 5, 3335 LM Zwijndrecht