De Fundamental trainingen komen eraan. In 2019 zijn er eerste ervaringen opgedaan. Tussen 8 oktober en de kerstvakantie willen we het weer oppakken. 
Zie berichtgeving elders op onze website.  >>>>>>

(Coach clinic 2019)

De trainingen worden voorbereid en gegeven door een ervaren trainer. Deze zorgt er ook voor, dat er een opbouw zit in hetgeen de komende weken aangeleerd wordt. 
U10-U12 is op vrijdagen van 17:30 – 18:45 U14-U18 is op vrijdag van 18:45 – 20:00 
Het zullen grote groepen kinderen zijn en we hebben per vrijdag daarom meerdere mensen (4 a 5) nodig, die kunnen helpen.De hulp zal bestaan uit, zorgen dat de kinderen de getoonde oefeningen goed nadoen, zorgen dat ze lekker bezig blijven en fungeren als een paar extra ogen en oren voor de trainer. 

We willen nadrukkelijk ook ouders en anderen die verbonden zijn aan onze vereniging een keer de mogelijkheid geven om te ervaren hoe het is om bij een training te zijn. Mensen die al training geven of als assistent-trainer bezig zijn, zijn uiteraard ook zeer welkom.Of hoe gaaf zou het niet voor de kinderen zijn, als ze een keer training krijgen van iemand die links of rechts in de hal op een poster afgebeeld is. 
Heb je interesse, geef je dan svp op via deze QR code of door op onderstaande link te drukken. 
>>>>>Voor vragen kunt u terecht bij Sjoerd of Robert.
We hopen op een mooie opkomst.

Met vriendelijke groeten de technische trainersstaf,
Joost, Ron, Dusan, Sjoerd en Robert