Aankomende zaterdag (2 oktober) speelt dames 1 voor het eerst weer thuis in onze eigen Driesprong. Vanuit Tubbergen komt Jolly Jumpers om de degens te kruisen.Bij de Jumpers staat een nieuwe coach aan het roer, dus we zijn benieuwd hoe de tegenstander ervoor staat.
Zoals het er nu naar uitziet zal Eline Kasius gelukkig weer meedoen. Voor haar dus de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, nadat ze Den Helder uit door ziekte gemist had.

ℂ𝕠𝕣𝕠𝕟𝕒𝕥𝕠𝕖𝕘𝕒𝕟𝕘𝕤𝕓𝕖𝕨𝕚𝕛𝕤: We hebben al diverse aankondigingen geplaatst, maar houdt er rekening mee dat je een corona-toegangsbewijs moet hebben als je naar de wedstrijd toekomt. Dit geldt voor alle toeschouwers van 13 jaar of ouder!

𝕊𝕖𝕚𝕫𝕠𝕖𝕟𝕜𝕒𝕒𝕣𝕥: Ben jij van plan om dit seizoen ons in de sporthal te komen volgen? Of denk jij toch echt wel een aantal wedstrijden te komen? Koop dan een seizoenskaart via onderstaande link: KLIK HIER