De verloren finale een paar maanden terug bleek de laatste wedstrijd onder de naam 4Consult/Binnenland. Het bedrijf van Peter Swaneveld, 4 Consult uit Ridderkerk, blijft echter wel de hoofdsponsor van de Barendrechtse dames. De dames zullen onder de naam Startportaal Binnenland binnen de lijnen treden.

Het ICT-bedrijf gaat de dames van Binnenland sponsoren onder de naam van hun nieuwe dienst Startportaal. Swaneveld en zijn bedrijf ontwikkelde een systeem waarbij je jouw werkplek online kunt vinden. Startportaal is zowel voor thuiswerken als ook op kantoor de ideale online omgeving. Door slechts eenmaal in te loggen kan je direct bij alle zaken die jij voor jouw werk nodig hebt.

De mogelijkheden van Startportaal zijn legio en dus is Swaneveld ook enthousiast over deze dienst: 

“ Met Startportaal zijn we klaar voor de toekomst. Onze klantbeoordeling is na de introductie van deze dienst nog verder gestegen. Wij hopen op een leuk en sportief goed seizoen voor Startportaal Binnenland. 

Binnenland is natuurlijk verheugd dat 4Consult als fanatieke sponsor aanblijft en zelfs zijn sponsoring uitbreidt. Hierover volgt, net als over de samenstelling van het team, later meer.