Een basketbalwedstrijd kan slechts gespeeld worden als er scheidsrechters en ook een deskundige jurytafel aanwezig is. Iedereen die speelt in U14 of in een oudere leeftijdscategorie dient een taak aan de jurytafel te kunnen uitvoeren. Je zal regelmatig worden aangeschreven voor een dergelijke taak.

Ouders van de U10 en U12 jeugd zullen bij het team van hun kind een jurytaak dienen te doen, net zoals gevraagd zal worden om de teamtenues te wassen en een rijbeurt voor uitwedstrijden. Dit alles uiteraard per toerbeurt.

Om goed voorbereid te zijn op de start van het komende seizoen, wordt er door Cees van der Graaf wederom een aantal tablet/tafel/jury cursussen verzorgd op maandag 6 en woensdag 8 september a.s.

De cursus start om 19:00 uur en duurt ongeveer een uur en wordt gehouden in de onze kantine de Tipp Inn

Vanwege de anderhalve meter afstand regel mogen er maximaal 20 personen deelnemen per avond. Eenieder die een avond wil bijwonen is verplicht zich per mail aan te melden via wedstrijdsecretaris@cbvbinnenland.nl geef duidelijk aan welke avond je wil deelnemen.