Aankomende zaterdag komt het team met de langste naam langs: Keijser Capital Martini Sparks. De uit de provinicie Groningen afkomstige Sparks staan momenteel op een laatste plaats en wisten nog niet te winnen. Afgelopen week gaf headcoach Klaas Stoppels er de brui aan. Inmiddels heeft zijn assistent Robert Tinga het stokje overgenomen.

Tinga krijgt meteen een lastige uitwedstrijd voor zijn kiezen. Wel zal hij aantreden met een extra gemotiveerde ploeg, tenminste zo gaat dat meestal als er een coachwissel is. Als je de ranglijst bekijkt dan zou de thuisploeg een ruime overwinning moeten boeken. Echter bleek afgelopen zaterdag wel dat de ploeg daar, zoals captain Lisa van den Adel ook aangaf, 40 minuten geconcentreerd voor moet basketballen.

Dat deed de ploeg afgelopen week niet en zodoende kon Utrecht goed terugkomen. “Na een slechte tweede helft hebben we afgelopen week hard getraind om de goede eerste helft van zaterdag door te zetten. Dat willen we tegen Groningen op de vloer terugzien,” aldus assistent Linda Appers. 

Het is de vraag of Eline Kasius deze zaterdag al minuten gaat maken, of dat zij nog een extra wedstrijd rust krijgt. 

Komende zaterdag zal de wedstrijd wederom gratis aangeboden worden via het youtube kanaal van CBV Binnenland. De exacte link zal via onze social media gedeeld worden.