Na de midsweekse nederlaag in Katwijk krijgt 4Consult/Binnenland op zaterdag de kans om de nederlaag weg te spoelen. De huidige nummer 7, Cangeroes Utrecht, komt naar sporthal De Driespong. De Utrechtse dames staan onder leiding van Ramon Kuipers. Hij wist met zijn team reeds drie overwinningen te boeken. Die overwinningen boekten zij vooral tegen hun directe concurrenten. Echter speelde de ploeg ook al een aantal close games tegen ploegen uit de top 5.

Voor Joost van Rangelrooy en zijn ploeg is het nog afwachten of Eline Kasius haar basketballschoenen aan mag doen. De lange center speelde afgelopen woensdag niet mee en werd (vooral) op scorend gebied erg gemist.  Maaike van Zeijl maakte, bij afwezigheid van Eline, veel minuten en speelde een goede wedstrijd. Van Zeijl zal komende zaterdag tegen een aantal oud-ploeggenoten spelen. Vorig jaar speelde zij namelijk nog voor de Cangeroes.

#5 Maaike van Zeijl speelde een goede wedstrijd in Katwijk

Maaike over dit weerzien: “Ik kijk ernaar uit om tegen mijn oude team te spelen en ben benieuwd om te zien hoe ze gegroeid zijn. Na afgelopen woensdag zijn we extra gedreven om deze wedstrijd de punten thuis te houden. Als we gedisciplineerd spelen moet dit zeker lukken.”

Uiteraard zal ook deze wedstrijd weer op onze gratis livestream te vinden zijn. De link zal via onze website en social media gedeeld worden.