Het bestuur wenst iedereen prettige kerstdagen. Het jaar 2020 laten wij gelukkig snel achter ons. Onze wens is dat 2021 voor iedereen zo snel mogelijk weer redelijk normaal wordt, zodat wij elkaar weer kunnen ontmoeten, trainen en spelen.

Door de corona richtlijnen waren wij niet in staat om een fysieke ALV te houden. Wij hebben nu besloten om op zaterdag 16 januari 2021 een digitale ALV per MS-Teams te houden. Bij deze worden jullie uitgenodigd deze vergadering bij te wonen. De agenda voor de vergadering is bijgesloten >>>>>

Omdat de ALV digitaal wordt gehouden dient iedereen die de vergadering wil bijwonen, zich van tevoren aan te melden. Iedereen ontvangt binnenkort een e-mail, waarin vermeld staat hoe dat in zijn werk gaat. Houd je e-mail box dus in de gaten.

Nogmaals, prettige kerstdagen en een goed en sportief 2021 toegewenst en blijf gezond!

Het bestuur.