Vanwege alle onzekerheden in deze coronatijd kan het helaas gebeuren dat jouw wedstrijd niet doorgaat. Soms wordt dat pas op het laatste moment bekend. Helaas komt het dan voor dat jij wel een taak hebt om als scheidsrechter of jurylid op te treden. Dat vinden sommige zo vervelend dat ze dan maar helemaal niet naar de sporthal komen!

Dit kunnen we helaas niet accepteren, want door deze instelling kan het zo maar gebeuren dat een andere wedstrijd niet door gaat omdat jij niet op komt dagen voor je taak. Nog een wedstrijd die niet doorgaat, maar nu door iets wat we met zn allen kunnen voorkomen.
Als je niet apart wilt komen om je taak te doen regel dan iemand die je taak overneemt, geef dit dan door aan mij wedstrijdsecretaris@cbvbinnenland.nl.

Ben je ziek, regel dan ook vervanging en blijf niet zo maar weg, je dupeert anderen!

Je wilt bij je ‘eigen’ wedstrijd ook dat scheidsrechters en juryleden aanwezig zijn.

Helaas hebben we dus aan 5 leden boetes moeten uitdelen.

Gerard Ritstier
Wedstrijdsecretaris