Vanavond zou de competitiestart tegen BC Utrecht Cangeroes zijn. Echter gooide Covid-19 roet in het eten. Een aantal personen van de Cangeroes dames 1 is getest, waarbij tenminste één iemand positief testte. Daardoor moesten ook een aantal teamleden in quarantaine. Vervelend dat de wedstrijd niet door kan gaan, maar niet meer dan logisch.

Komende zaterdag staat de volgende wedstrijd op het programma tegen Keijser Capital Martini Sparks. Die wedstrijd staat inmiddels ook op losse schroeven. Het team werd inmiddels ingelicht dat er ook in Groningen problemen zijn rondom positief geteste personen en quarantaine gevallen.

Of het seizoen aankomende zaterdag dus echt start is nog maar de vraag. 

Mocht Groningen wel afreizen richting Barendrecht dan treft Binnenland een ploeg die ten opzichte van vorig jaar een aantal sterkhouders is verloren. Melissa ’t Jong (Utrecht), Jay-Eliza Burgos (maatschappelijke carrière), Bente van Beers (Duitsland) en Spaanse Mar elMadrid (Spanje) vertrokken uit Haren. Daarvoor in de plaats kwamen vooral jeugdige talenten. Op www.basketball.nl sprak coach Stoppels over zijn “player to watch”: Maaike Koelman. We zijn benieuwd hoe zijn team ervoor staat en of de wedstrijd door zal gaan. Indien de wedstrijd door gaat dan zullen wij uiteraard een livestream verzorgen vanuit De Driesprong.