Teammanagers, scheidsrechters en officials maken voor wedstrijdzaken allemaal gebruik van de app. En spelers en toeschouwers kijken voor onder andere het wedstrijdprogramma, de standen en de uitslagen in diezelfde app. Het bereik van de app is dan ook enorm.

De app wordt nu ook ingezet om de corona-regels van de verenigingen te delen. Zo weet iedereen – de teammanagers, de spelers, de scheidsrechters en ook de bezoekers – al vóórdat ze op het complex komen, welke corona-regels er bij de club gelden. 

Bij Binnenland is dit inmiddels geïnstalleerd, hopelijk ook snel bij alle andere verenigingen, dus kijk altijd in de app voordat je naar een uitwedstrijd toegaat.

Belangrijk is wel dat je de nieuwste versie (5.3.3) op je telefoon hebt staan. Misschien is het nodig om de wedstrijdapp te updaten, om deze deze link te zien.