Eindelijk is het zo ver, vorige week werd door premier Rutte aangekondigd dat per 1 juli de binnensporten weer de sporthal in kunnen.

De versoepelingen van de overheid zijn er op gericht om alles weer naar het normale te krijgen. Onze vraag aan de gemeente Barendrecht of we weer in de Driesprong mogen (en kunnen) sporten werd positief beantwoord.

Afgelopen dagen zijn de puntjes door de Technische Commissie in samenspraak met de gemeente op de i gezet.

Uitgebreide info over veilig sporten is te vinden op: https://www.basketball.nl/competities/competitiezaken/coronavirus/

De volgende basisregels zijn nog steeds van kracht: • heeft u klachten: blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen; • ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen; • was vaak uw handen;

Het trainingsschema is vanaf as woensdag 01-07: