Helaas heeft Myrthe den Heeten besloten om komend seizoen niet meer in het Barendrechtse blauw, maar het Landsmeerse rood te spelen. Myrthe kwam drie seizoenen gelden, na een Amerikaans avontuur, in Barendrecht terecht. In die seizoenen kwam Myrthe, door vervelende blessures, tot 54 wedstrijden. In het afgelopen seizoen speelde zij 29 wedstrijden en gemiddeld 18 minuten per wedstrijd. In totaal kwam zij tot 370 punten, waaronder 68 driepunters.

Bij het management en de coaching staf was bekend dat Myrthe over haar toekomst nadacht, afgelopen weekend nam zij uiteindelijk het besluit om te vertrekken. Coach Van Rangelrooy vindt het jammer dat Myrthe vertrekt en wil haar bedanken voor haar inzet in de afgelopen jaren. Naast Myrthe verliezen we door dit vertrek ook onze vaste fotograaf van de afgelopen seizoenen: Peter den Heeten. Peter leverde elke keer weer vakwerk af en heeft in die drie seizoenen zeker meer dan 1000 foto’s voor ons gemaakt. Een dubbel verlies dus.Myrthe wil haar teamgenootjes, de staf en de supporters bedanken voor de afgelopen 3 seizoenen in het blauw. Ze hoop jullie snel weer te zien bij de wedstrijden!