Komende woensdag om 19:00 zullen de dames van Lekdetec.nl uit Bemmel op bezoek komen. Dan wordt er in sporthal De Driesprong gespeeld in de halve finale. De thuisploeg, 4Consult/Binnenland schakelde in de vorige ronde Loon Lions uit. Bemmel wist de halve finale te behalen door in Utrecht te winnen van Cangeroes Utrecht.

Beide ploegen speelden dit seizoen al drie keer tegen elkaar. In de drie wedstrijden wist steeds het thuis team te winnen. 4Consult won er twee (+8 en +2), Bemmel won er één (+6). Het verschil op de ranglijst in de competitie is aanzienlijk, maar in een halve finale gelden dat soort statistieken niet. Het zal dan ook een bijzonder spannende wedstrijd worden.

Bij Lekdetec.nl stomen ze Lisanne de Jonge klaar voor deze wedstrijd. De veel scorende De Jonge kampte een tijdje met een blessure, maar doet er alles aan om er in Barendrecht bij te zijn. Of Jamailah Adams er in Barendrecht bij is, is ook nog maar de vraag. De forward ging twee weken geleden door haar enkel en dat herhaalde zich vorige week nog een keer. Het zal een strijd tegen de klok worden, maar er is een kans dat zij uiteindelijk mee zal doen. 

In aanloop naar deze wedstrijd werkten Lekdetec.nl en 4Consult samen aan een digitale aankondiging als ook aan een aangepaste aanvangstijdstip. Dit om zoveel mogelijk mensen, dus ook de jongste jeugd, de kans te geven om aanwezig te zijn bij deze super belangrijke en spannende wedstrijd. 

Kaarten voor de wedstrijd kunnen vanaf 45 minuten voor de wedstrijd gekocht worden aan de kassa. Let op: er kan alleen contant betaald worden.