Afgelopen vrijdagavond moesten de meiden van Vetus Binnenland V20 aantreden tegen de jonge ploeg van Grasshoppers uit Katwijk. In de eerste game was het Binnenland dat aan het kortste eind trok en de wedstrijd met 2 punten verschil verloor. Gebrand op revanche begon Vetus Binnenland V20 fel aan de wedstrijd. Door aanvallend goed te combineren en met prachtig uitgespeelde aanvallen waren het de meiden uit Barendrecht die de eerste helft domineerden. Bij rust stond er dan ook een riante voorsprong op het bord en de sfeer zat er goed in.

De tweede helft gaf echter een ander beeld. Katwijk schakelde een tandje bij en veranderde verdedigend van strategie. Het vertrouwen waarmee de meiden van Vetus Binnenland in de eerste helft speelden ebde steeds verder weg. Van het mooie aanvallende spel was geen sprake meer, wat omsloeg in een verdedigende warboel. De ene na de andere fastbreak kreeg de Barendrechtse ploeg om hun oren. Met nog 3 minuten te gaan in het 4e kwart kwam Katwijk op voorsprong, waarna de meiden van Vetus Binnneland V20 het netje niet meer wisten te vinden.

Een wedstrijd met twee gezichten, waarin we uiteindelijk helaas aan het kortste eind trokken. Ondanks de nederlaag in Katwijk was het coachduo van Vetus Binnenland V20 onder de indruk van een fantastisch goed gespeelde eerste helft, met als hoogtepunt de rentree en eerste punten van Imke.