De meiden van Vetus Binnenland V20 hebben een heuse showcase gegeven in de eerste thuiswedstrijd van 2020. In een gezellig drukke driesprong wisten de meiden van Vetus Binnenland V20 over Apollo heen te walsen. De ploeg uit Barendrecht wist de wedstrijd goed te starten en het vizier stond op scherp. Door goed spel met enorm veel energie wisten de meiden van Vetus Binnenland V20 al in de eerste minuten te laten zien dat er voor Apollo niets te halen viel. Pas bij een stand van 12-0 in het voordeel van de thuisploeg wist de tegenstander voor het eerst het netje te vinden. Via fraaie aanvallen eindigde het eerste kwart in een 23-12 voorsprong voor de thuisploeg. Ook in het tweede kwart bleef Vetus Binnenland V20 veelvuldig scoren. Apollo Amsterdam schakelde een tandje bij en wisselde een 2-3 zone af met een man to man defense. Door soms te snel te willen spelen leverde dit enkele onnodige turnovers op waardoor we niet verder uit konden lopen. Met een voorsprong van 45-29 konden we de kleedkamer opzoeken. De tweede helft wisten de meiden van Vetus Binnenland V20 scherp te blijven en het tempo hoog te houden. Via kwartstanden van 32-19 en 24-14 wist Vetus Binnenland voor het eerst in de reguliere competitie de 100 punten op het bord te zetten. Hoewel hier zeker 4 schotpogingen en evenveel aanvallende rebounds voor nodig waren was het bankspeelster Floortje die taart mag bakken. Met veel passie en plezier werd er ontzettend hard gewerkt en wist Vetus Binnenland V20 voor eigen publiek een hele goede wedstrijd neer te zetten. Al met al een goede generale voor de wedstrijd van volgende week, waarin de meiden mogen aantreden tegen het (nog) ongeslagen Grasshoppers uit Katwijk.