In Landsmeer mocht 4Consult/Binnenland voor het eerst in 2020 weer op het veld verschijnen. De tegenstander van zaterdag was Loon Lions. DE onderlinge stand in de competitie tussen beide ploegen  was 1-1 en dus beloofde het een spannende wedstrijd te worden.

De scores zijn in het begin van de wedstrijd erg duur. Het lukt beide teams maar niet om tot scoren te komen, waardoor de erg lage kwartstand van 10-11 op de borden komt te staan. Van die elf punten schiet Marlou de Kleijn er overigens negen binnen. In het tweede kwart neem Loon Lions een lichte voorsprong. Bij de Landsmeerse ploeg lukt iets meer, daar waar de Barendrechtse dames een aantal makkelijke opties niet goed afronden. De lage ruststand van 24-21 geeft duidelijk weer dat het aan beide zijdes nog niet gesmeerd loopt.

Na rust gaat het wat beter draaien bij de ploeg van Van Rangelrooy. Zowel Marlou de Kleijn (wederom negen punten) en Jamailah Adams (vijf punten) komen scorend goed door. Daarbij verdedigt de Barendrechtse ploeg nog eens hard en komt op een vijf punten voorsprong (36-41). De Landsmeerse leeuwinnen geven zich in het laatste deel niet zomaar gewonnen. Ze kruipen dichterbij en met nog een aantal minuten op de klok is het verschil nog maar twee. In de laatste drie minuten vindt 4Consult veelvuldig Eline Kasius die met twee scores, één vrije worp en een assist de overwinning voor haar ploeg binnen sleept.

Een van beide zijdes erg matige wedstrijd waarbij 4Consulut/Binnenland in de tweede helft (25-37) bij vlagen wat beter basketball liet zien.

Marlou de Kleijn (24 punten), Eline Kasius (12 punten), en Jamailah Adams (9 punten) waren de topscorers aan Barendrechtse zijde.