Aankomende zaterdag komen de Jolly Jumpers uit Tubbergen op bezoek. De Jumpers maken een, tot nu toe, goed seizoen door en wisten al te winnen van ploegen als Grasshoppers en Bemmel. De laatste vier wedstrijden won de ploeg van Mart Kieftenbeld op een rij. De laatste keer dat de Tubbergse ploeg verloor was tegen Binnenland. Jolly staat op een vijfde plaats en maakt nog een kleine kans op deelname aan de final four. Dat zal geen doel zijn van de Tubbergse ploeg, maar het feit dat de ploeg het elke tegenstander (meer dan) lastig maakt is een compliment op zich.

4Consult/Binnenland is dus een gewaarschuwd team. Door het verlies in Bemmel tegen Lekdetec.nl is deelname aan die eerder benoemde final four nog niet zeker. De wedstrijd van zaterdag is, voor de kwalificatie daarvoor, dus zeer belangrijk. Aan Barendrechtse zijde is het de vraag of Lisa van den Adel, enkelblessure opgelopen tijdens de bekerwedstrijd met Lokomotief, mee zal doen. Verder zal coach Van Rangelrooy naar aller waarschijnlijk gebruik kunnen maken van de rest van zijn selectie.

Zaterdagavond om 19:45 zullen de teams aan deze belangrijke wedstrijd beginnen. Een uur voor de wedstrijd zijn de kaarten voor deze wedstrijd aan de kassa (contant) te koop.

Stand

#TEAMGESPEELDPUNTEN
1Loon Lions VSE 11218
24Consult/Binnenland VSE 11218
3Sportiff Company Grasshoppers VSE 11116
4Lekdetec.nl VSE 11216
5Jolly Jumpers VSE 11114
6Dozy BV Den Helder VSE 1118
7Keijser Capital Martini Sparks VSE 1122
8BC Utrecht Cangeroes VSE 1110