Maandag 26- 11 was de Algemene Ledenvergadering op de agenda stonden ondermeer alle jaarverslagen en de financiƫle perikelen van de vereniging, stichting Topsport en van Stichting Steunfonds. Alle verslagen werden goedgekeurd en nadat het oordeel van de kascontrole was voorgelezen werden ook de financiƫle verantwoordingen goedgekeurd.

Nico Laban werd nog even in de schijnwerpers gezet voor zijn werkzaamheden met betrekking tot de website die hij bijna 10 jaar in de lucht heeft gehouden. Nico is nu gestopt met zijn werkzaamheden voor de site, tijd voor nieuwe activiteiten.

Er werden ook nog twee jubilarissen in het zonnetje gezet, dit waren Reinier van Vilsteren, die 25 jaar onafgebroken lid was van de vereniging en ook voor onze voorzitter Wim van der Hoek die zelfs al 50 jaar lid is van de club.

Wim ontving ook nog uit handen van onze vice-voorzitter Marc van Vilsteren de Verenigingsspeld, die hij namens de Basketbalbond bij Wim mocht opspelden.