In de kwartfinales van de bekercompetitie hebben de meiden van Vetus Binnenland V20 de volgende ronde weten te behalen. In Zwolle werd er eenvoudig gewonnen met 68-96, waardoor de meiden van Vetus Binnenland V20 zich hebben weten te plaatsen voor de halve finales. Het grootste verschil werd gemaakt in het tweede kwart. Door fantastisch samenspel wist de ploeg uit Zwolle de Barendrechtse formatie niet af te stoppen. Het kwart werd gewonnen met 13-32, waardoor de ploeg uit Barendrecht na 20 minuten speeltijd op 25 punten voorsprong stond. In het derde kwart werd er opnieuw gas gegeven en konden de meiden van Vetus Binnenland V20 uitlopen naar een voorsprong van 33 punten. Door deze grote voorsprong kon in het laatste kwart aandacht worden besteed aan een aantal nieuwe aanvallende en verdedigende opties. Uiteindelijk een dik verdiende overwinning voor de ploeg uit Barendrecht die zich komende week kan voorbereiden op de thuiswedstrijd tegen BS Leiden aanstaande vrijdag.