Op de nieuwe tenues van dames 4 staat het logo van Villa Gewoon Bijzonder. Stichting Villa Gewoon Bijzonder is opgericht door ouders (waarvan 1 ouder een speelster is van dames 4) en heeft tot doel het realiseren van een kleinschalige woonvoorziening voor zeer ernstig meervoudig beperkte (ZEMB) kinderen en jongvolwassenen. Dames 4 wil de stichting helpen haar doel te bereiken. Door o.a. de nieuwe tenues met het logo van Villa Gewoon Bijzonder en diverse acties gedurende het seizoen hoopt dames 4 een steentje bij te kunnen dragen aan het realiseren van een woning. Één van de eerste acties is een collecte in samenwerking met de NSGK (Nederlandse stichting voor het Gehandicapte kind). A.s. zaterdag zal er gecollecteerd worden in de Driesprong. Bent u niet aanwezig, maar wilt u toch doneren dan kunt u dat doen via de online collectebus.

Dit kan zowel in de kantine als ook digitaal.  Klik voor een digitale collecte bus op deze link: LINK

Naast Villa Gewoon Bijzonder steunt u dan ook het NSGK.