Komende woensdag staat er een topper op het programma van de dames eredivisie. De nummer 1, 4 Consult/Binnenland, speelt thuis tegen de nummer twee, Sportiff Company Grasshoppers. De Katwijkse formatie is tot nu toe de enige ploeg die van de Barendrechtse dames wist te winnen. In de heen wedstrijd in Katwijk verloor de ploeg van Joost van Rangelrooy met 72-67. 

De Katwijkse dames staan bekend om het feit dat ze erg goed kunnen rebounden. Daarnaast is het aanvallende spel van Grasshoppers een waar gevaar voor alle tegenstanders. Zowel Noor Driessen, Mia Hordijk, Karin Kuijt als ook Deborah Vos scoren gemiddeld boven de 10 punten per wedstrijd. Aan de kant van de Barendrechtse dames zijn het vooral Marlou de Kleijn, Eline Kasius en Gabrielle van den Bosch die veel punten noteren. 4Consult/Binnenland gaat als koploper de wedstrijd in. Luk het de dames van Van Rangelrooij om de punten in Barendrecht te houden? De wedstrijd begint woensdag om 20:00.

Stand

14Consult/Binnenland VSE 1712
2Lekdetec.nl VSE 1710
3Loon Lions VSE 1710
4Sportiff Company Grasshoppers VSE 168
5Dozy BV Den Helder VSE 176
6Jolly Jumpers VSE 176
7Keijser Capital Martini Sparks VSE 172
8BC Utrecht Cangeroes VSE 160