Het belooft een zware week te worden voor 4Consult/Binnenland. Op woensdag reizen de dames vanuit Barendrecht richting Katwijk om daar tegen Sportiff Company Grasshoppers te spelen. In Katwijk is niet alleen een nieuwe sponsor te vinden, maar ook een andere ploeg dan vorig jaar. Zo vertrokken onder meer Evelien Lutje Schipholt (V.S.), Fleur Kuijt (fulltime 3×3) en Ingrid van der Plas (gestopt). Daarnaast stopte ook Rick Driessen als coach waardoor de ploeg een grote metmorfose doormaakte. Karin Kuijt kwam terug uit Duitsland en diverse zeer talentvolle jeugdspeelsters werden doorgeschoven naar dames 1. Als coach werd Axel Gouw aangesteld. De Katwijkers wonnen twee van hun drie gespeelde wedstrijden, waarbij de gewonnen wedstrijden beiden in thuishal Cleijn Duijn werden behaald.

Op bezoek in Katwijk is het nooit makkelijk, een gezegde dat zo op een tegeltje zou kunnen. Het zou kunnen dat Joost van Rangelrooy voor het eerst dit seizoen Jamailah Adams in het veld kan zetten. Adams is op de terugweg van een schouderblessure en trainde de afgelopen week met de groep mee. Ook Roos Koopmans lijkt de blessurebank, na haar enkelblessure, te verlaten en maakt mogelijk haar rentree binnen de lijnen. Een moeilijke uitwedstrijd in Katwijk, waarbij de ongeslagen status behouden kan worden. Of dit de ploeg ook gaat lukken zal woensdagavond duidelijk worden. 

PROGRAMMA

WOENSDAG 23 OKTOBER 2019
20:00BC Utrecht Cangeroes VSE 1Lekdetec.nl VSE 1
20:30Jolly Jumpers VSE 1Keijser Capital Martini Sparks VSE 1
20:30Sportiff Company Grasshoppers VSE 14Consult/Binnenland VSE 1
 DONDERDAG 24 OKTOBER 2019
20:30Dozy BV Den Helder VSE 1Loon Lions VSE 1

STAND

14Consult/Binnenland VSE 148
2Lekdetec.nl VSE 146
3Sportiff Company Grasshoppers VSE 134
4Dozy BV Den Helder VSE 144
5Loon Lions VSE 144
6Jolly Jumpers VSE 144
7BC Utrecht Cangeroes VSE 130
8Keijser Capital Martini Sparks VSE 140